VD & nyckelperson – högsta kvalitet inom försäkring och pension

Vår idé – är att minimera dina risker i din befattning och nyttja de möjligheter som finns inom ramen för ditt avtal med din arbetsgivare avseende tjänstepension.

Vi ser på din totala bild som VD/nyckelperson för att sedan komma med förslag på prisvärda och kvalitativa riskprodukter, tjänstepension samt andra finansiella produkter och tjänster.

Vi börjar med att ge dig en möjlighet till en second opinion på din pensions- och försäkringssituation.

Mer information:

I din roll som VD/nyckelperson erbjuder vi ett stöd inom följande områden:

 1. Tjänstepension
 2. Förvaltningsform tjänstepension fond- eller tradförvaltning
 3. Riskförsäkring
 4. Skatteeffektivitet
 5. Ansvarsfrågor i din anställning
 6. Avtalsfrågor försäkring & pension
 7. Hälsoprodukter
 8. Övriga löneförmåner

Viktiga aspekter är att skyddet sätts i relation till det försäkringsskydd som finns i din anställning och genom staten. Vi ser till att du inte är dubbelförsäkrad då många försäkringslösningar överlappar varandra.

Val av försäkringsgivare grundar sig på analys för att du som kund skall få ett bra pris såväl på kort- som på lång sikt. Analysen utgår ifrån att teckna ett försäkringsskydd utifrån väl specificerade risker som utgår ifrån dödsfall, sjukdom, olycksfall och sjukhusvård.

Avseende tjänstepension är huvudspår att hitta en bra kombination mellan följande förvaltningsformer:

 • Traditionell förvaltning som är kostnadseffektiv med låg risk och historiskt god riskjusterad avkastning.
 • Fondförvaltning med marknadsmässiga avgifter och goda möjligheter till bra avkastning
 • Förvaltning i depå med möjlighet att välja olika finansiella instrument som aktier, obligationer samt onoterade värdepapper.

Vi ser på pensionens totala kostnad och nyttjar därmed begrepp som TRR och TKA. I dessa begrepp ingår såväl transaktions-, marknadskostnader som valutacourtage. Vi ser även till arvsfrågor genom bl.a förmånstagar-förordnande i din tjänstepension eller privata pension.  Andra viktiga aspekter är inkomskatt och förfoganderätt vid utbetalning.

För ytterligare information fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi inom kort.

Skicka mail till oss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.