Indexfonder – för låga avgifter

Vår idé – att sänka dina fondkostnader och uppnå högre avkastning.

Vi identifierar indexfonder hos de största försäkringsbolagen och bankerna för att kunna ge dig den lägsta kostnaden. Du kan spara upp till 1,5% på kapitalet genom att välja exempelvis indexfonder. Du får även en idé kring allokering mellan olika geografiska marknader som Sverige, Europa, USA, Japan och tillväxtmarknader.

Vi ger dig möjlighet att först få en second opinion på din nuvarande förvaltning i fonder.

Mer information:
Vi ser på fondens totala kostnad och nyttjar därmed begrepp som TRR och TKA. I dessa begrepp ingår såväl transaktions- och marknadskostnader som valutacourtage.

Om du själv utför dina fondbyten på respektive försäkringsbolags fondplattformar så har du möjlighet att se på ett urval av utvalda fonder med indexfonder. Nedan får du information om indexfonder med lägre kostnader.

Risknivån i indexfonder är hög och är 5 på en 1–7 gradig skala. Indexfonderna kan nyttjas i såväl pensions- som kapitalförsäkring men ej kollektivavtalade lösningar som har ett begränsat fondutbud.

 

Allokeringen mellan de olika marknaderna kan exempelvis se ut så här:

Sverige 20%
Europa 10%
USA 60%
Japan 0%
Tillväxtmarknader 10%
Global 0%
Totalt: 100%

För 95.- per månad får du en uppdaterad information varje kvartal. Genom BankID inloggning ändrar du ditt fondinnehav efter ny allokering i de bolag där du har fonder.

Vårt indexkoncept är endast information och behöver du/ni rådgivning så kontakta oss.  Vid rådgivning så kan du exempelvis få tillgång till riskallokering om du önskar annan risknivå. Behöver du även fondrådgivning gällande andra försäkringsbolag så kontakta oss.

För ytterligare information fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi inom kort.

Skicka mail till oss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.