EKONOMISK TILLVÄXT OCH TRYGGHET

Vi guidar dig till lösningar via vårt team av erfarna rådgivare och analytiker
NIB erbjuder behovsanpassade investerings-, pensions- och försäkringslösningar. Vi är experter på att ta fram dessa med bättre villkor och med lägre avgifter än vad som är standard på marknaden. Inga dolda avgifter eller inlåsningar i svårbegripliga avtal.

NIB har under två årtionden levererat bred kompetens till företag och privatpersoner och vi vill ge dig möjlighet att ta del av denna. Vårt mål är din ekonomiska tillväxt och trygghet, till gynnsammaste kostnad.

Genomlysning av marknaden
Vi genomlyser marknaden för att kunna erbjuda marknadens bästa produkter och lösningar. Hos oss är detta ett ständigt pågående arbete som ger dig marknadens mest prisvärda och kvalitativa lösningar. Dessutom så anstränger vi oss alltid lite extra för att anpassa dessa exakt efter dina behov, till ett optimalt pris. Vi har alla de verktyg som behövs.

Digitala lösningar
NIB kombinerar personlig rådgivning med digitala lösningar för hög tillgänglighet och enkel hantering, allt för att ge dig en bra service.

Etiska riktlinjer
NIB är präglat av våra starka etiska riktlinjer och vi utvärderar alltid våra leverantörer och samarbetspartners mycket noggrant. Vi har tillstånd genom Finansinspektionen som försäkringsförmedlare och är ett anknutet ombud till värdepappersbolag.