Off-shore & Shipping –
Ett komplett försäkringsskydd, enkelt och prisvärt

NIB erbjuder pensions- och försäkringslösningar som är anpassade helt efter ditt företags behov. Vi är experter på att ta fram dessa med bättre villkor och med lägre avgifter än vad som är standard på marknaden. Inga dolda avgifter eller inlåsningar i svårbegripliga avtal. NIB har under nästan två årtionden levererat bred kompetens inom finansiella tjänster, hälsoförsäkringar och löneförmåner såväl mot företag som privatpersoner.

Fristående samarbetspartner för Expats inom försäkring och pension
Pensions- och försäkringslösningar för Expats tenderar att bli komplexa lösningar. Genom vårt samarbete med Generali, ett av världens ledande aktörer på Expat marknaden, erbjuder vi en lösning med enkelhet, flexibilitet, kontinuitet, prisvärdhet och inte minst kvalitet.

Vi vill börja med att ge er en second opinion avseende nuvarande policy för pension och försäkring.

Expatriates – stöd till HR och information till anställda

Vårt uppdrag för Expats är att HR får ett kvalitativt stöd inom pension och försäkringar. Som en mycket viktig del i vårt arbete är att ha bra information till anställda såväl genom personlig kontakt som genom digitala hjälpmedel.

Generali tillhandahåller följande försäkrings- och pensionslösningar:

Generali har 10 regionala kontor med 100 lokala kontor från Shanghai till San Francisco.

Skicka mail till oss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.